Hodie Mihi, Cras Tibi ontvangt Keurmerk Uitvaartzorg

Hodie Mihi, Cras Tibi heeft donderdagavond in Nijmegen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) in ontvangst mogen nemen. Uitvaartorganisaties met dit keurmerk zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant.

Hodie Mihi, Cras Tibi-uitvaartondernemer Michiel Spoor: “Ik ben trots dat wij dit keurmerk in ontvangst mogen nemen. Zo’n keurmerk wordt immers niet zomaar uitgereikt. Na het verzorgen van vele uitvaarten waarvoor het hele team zich altijd met hart en ziel inzet, is dit een mooie beloning.”

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg
De Stichting Keurmerk Uitvaartzorg beoordeelt de kwaliteit van uitvaartondernemers op zes onderdelen: uitvoering, kostenbegroting, organisatie, personeel, klachtenafhandeling en klanttevredenheidsonderzoek. Uitvaartorganisaties met het Keurmerk zijn dus gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of de organisaties met het Keurmerk nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

Hodie Mihi, Cras Tibi
Opgericht in 1934 is Hodie Mihi, Cras Tibi een van de oudste uitvaartorganisaties in Nederland. De uitvaartverzorgers van Hodie Mihi, Cras Tibi kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het uitvoeren van stijlvolle uitvaarten. Dat kunnen naar wens traditionele, religieuze of eigentijdse zijn.


Esther Schutte (uitvaartverzorger), Miranda Sant (office-manager), Michiel Spoor (directeur) en Jan-Willem Engelen (directeur) ontvangen het Keurmerk Uitvaartzorg. Foto: Natalie Leeuwenberg.

Delen

 

Terug