Actueel

Nederlanders schatten uitvaartkosten te laag in en weten niet wat verzekering dekt

Volgens het Nibud heeft een kwart van de Nederlanders met een uitvaartverzekering geen idee wat voor soort verzekering zij heeft. Daarnaast weet een derde van de Nederlanders niet wat de gemiddelde kosten van een uitvaart zijn.

Lees meer


Eindelijk een plek voor Martijn

“Een dochter belde om onze hulp in te roepen bij de voorbereidingen van de uitvaart van haar moeder. We spraken af in haar moeders appartement. Het blijft bijzonder, zo’n eerste moment.”

Lees meer


Hodie Mihi, Cras Tibi ontvangt Keurmerk Uitvaartzorg

Hodie Mihi, Cras Tibi heeft donderdagavond in Nijmegen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) in ontvangst mogen nemen.

Lees meer


De elf mooiste uitvaartnummers

Muziek tijdens een uitvaart biedt troost en roept herinneringen op.

Lees meer


Altijd het perfecte rouwboeket

Bloemenhuis Duivenvoorden verzorgt al jaren bloemstukken voor de uitvaarten van Hodie Mihi, Cras Tibi. Eigenaar Peter vindt dit een eer en vertelt over zijn werk.

Lees meer


Niets bijzonders te melden…

Ongeveer twee maanden na de uitvaart, wanneer het stiller wordt rond de nabestaanden, bellen we voor een persoonlijk nazorggesprek.

Lees meer


Fiscaal voordeel koopsomstorting uitvaartverzekering

Heeft u voldoende geld op uw spaarrekening om de kosten van een uitvaart te kunnen betalen? Dan kan een uitvaartverzekering tot interessant voor u zijn. In dit artikel leggen wij uit waarom.

Lees meer